Bram Dankaart (GZ psycholoog)

Psycholoog in regio Bennekom

Sinds 2009 werk ik met veel plezier bij Psychologen Centrum Wageningen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Naast de praktijk op de Markt, werk ik op Medisch Centrum Kortenoord en op de huisartspraktijk Van Etten in Bennekom. Mijn studie Psychologie heb ik gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens mijn werk bij Psychologen Centrum Wageningen heb ik de post-master opleiding Gezondheidszorgpsychologie succesvol doorlopen. In de loop van de jaren heb ik een brede ervaring opgedaan op het gebied van psychologische diagnostiek en hulpverlening. Naast de behandeling van diverse psychische klachten door middel van cognitieve gedragstherapie (zoals o.a. angst, depressie en werkgerelateerde problematiek), heb ik ervaring met EMDR-behandeling. Op gebied van diagnostiek kunt u terecht voor intelligentieonderzoek, persoonlijkheidsonderzoek en ADHD-onderzoek. Ik vind het een uitdaging om samen met u op zoek te gaan naar mogelijkheden die binnen bereik zijn, om uw psychische gezondheid te verbeteren.
Big registratie nummer: 09916379525

 • Terug naar psychologenoverzicht
 • Bram

  Hoogste beoordeling in regio 2016 & 2017
  Laagste eigen bijdrage
  Contracten met alle zorgverzekeraars
  Contracten met alle omliggende gemeentes
  Persoonlijke aandacht

  Plan een afspraak online