Bram Taktor (gz-psycholoog)

Mijn naam is Bram Taktor en ik ben GZ-psycholoog, systeemtherapeut/relatie,- en gezinstherapeut en EMDR therapeut. Ik ben als zelfstandige verbonden aan Psychologen Centrum Wageningen. Naast mijn werk Psychologen Centrum Wageningen ben ik o.a. als docent betrokken bij de opleiding tot GZ-psycholoog in Nijmegen. Na het afronden van mijn GZ-opleiding ben ik gaan werken in de forensische zorg, waar ik voornamelijk gewerkt heb met mensen met agressieproblemen en echtparen/gezinnen waarbij er sprake was van huiselijk geweld. Nadien ben ik enkele jaren gaan werken in de verslavingszorg vanuit een poliklinische setting. Met een verhuizing naar het oosten van het land zocht ik een nieuwe werkplek en die heb ik gevonden in de algemene GGZ. Hier heb ik zowel met enkelvoudige als complexe problematiek gewerkt.

Behandelingen kunnen bij mij zowel individuele gesprekken als relatie- of gezinsgesprekken zijn. Waarbij ik ook in de individuele behandeling graag contact heb met partners of andere mensen die voor iemand belangrijk zijn. Een probleem of klacht raakt namelijk zelden iemand alleen en het werken aan een oplossing is vaak samen beter te dragen. Voor mij als therapeut is het een uitdaging om in korte tijd tot de kern van problemen te komen en iemand handvatten bieden de klachten te verhelpen. Daarbij zijn een goede behandelrelatie, no-nonsense oplossingen en humor belangrijke elementen. Binnen de behandeling gebruik ik technieken uit diverse stromingen zoals de cognitieve gedragstherapie, de narratieve therapie en Emotionally Focussed Therapy (EFT).

Big registratienummer: 69066290125

Terug naar psychologenoverzicht