Bram Taktor (GZ psycholoog)

Psycholoog in regio Bennekom

Mijn naam is Bram Taktor en ik ben sinds 2016 werkzaam voor Psychologen Centrum Wageningen. Ik ben GZ-psycholoog, systeemtherapeut/relatie,- en gezinstherapeut en EMDR therapeut. Na het afronden van mijn GZ-opleiding ben ik gaan werken in de forensische zorg, waar ik voornamelijk gewerkt heb met mensen met agressieproblemen en echtparen/gezinnen waarbij er sprake was van huiselijk geweld. Nadien ben ik enkele jaren gaan werken in de verslavingszorg vanuit een poliklinische setting. Met een verhuizing naar het oosten van het land zocht ik een nieuwe werkplek en die heb ik gevonden in de algemene GGZ. Hier heb ik zowel met enkelvoudige als complexe problematiek gewerkt.

Behandelingen kunnen bij mij zowel individuele gesprekken als relatie- of gezinsgesprekken zijn. Waarbij ik ook in de individuele behandeling graag contact heb met partners of andere mensen die voor iemand belangrijk zijn. Een probleem of klacht raakt namelijk zelden iemand alleen en het werken aan een oplossing is vaak samen beter te dragen. Voor mij als therapeut is het een uitdaging om in korte tijd tot de kern van problemen te komen en iemand handvatten bieden de klachten te verhelpen. Daarbij zijn een goede behandelrelatie, no-nonsense oplossingen en humor belangrijke elementen. Binnen de behandeling gebruik ik technieken uit diverse stromingen zoals de cognitieve gedragstherapie, de narratieve therapie en Emotionally Focussed Therapy (EFT).
Big registratienummer: 69066290125

 • Terug naar psychologenoverzicht
 • Bram

  Hoogste beoordeling in regio 2016 & 2017
  Laagste eigen bijdrage
  Contracten met alle zorgverzekeraars
  Contracten met alle omliggende gemeentes
  Persoonlijke aandacht

  Plan een afspraak online