Esther Janssen (GZ psycholoog K&J)

GZ-Psycholoog K&J in regio Wageningen

Ik ben Esther Janssen en ik werk met veel plezier als gezondheidszorgpsycholoog Kind & Jeugd bij Psychologen Centrum Wageningen. Ik ben in 2006 afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen en heb vervolgens de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (kind en jeugd) doorlopen. Daarnaast ben ik EMDR therapeut. Ik combineer het werken voor Psychologen Centrum Wageningen met een baan binnen de jeugdhulpverlening. Hier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met de diagnostiek bij kinderen en jongeren van 2 tot 18 jaar, en met het behandelen van zowel kinderen en jongeren als het begeleiden van ouders. Met veel plezier zet ik deze ervaring nu in binnen Psychologen Centrum Wageningen, waar ik me zowel op diagnostiek als behandeling richt. Ik vind het belangrijk om samen met het kind en/of de jongere en hun ouder(s) een goed beeld te krijgen van de situatie en erachter te komen hoe het gedrag van het kind of de jongere begrepen kan worden (al dan niet door middel van testdiagnostiek) en daarop in gezamenlijk overleg de behandeling zo vorm te geven dat dit aansluit bij de behoeften van het kind en het gezin.

BIG registratienummer: 899 194 566 25

 • Terug naar psychologenoverzicht
 • Esther

  Hoogste beoordeling in regio 2016 & 2017
  Laagste eigen bijdrage
  Contracten met ALLE zorgverzekeraars
  Contracten met ALLE omliggende gemeentes
  Persoonlijke aandacht

  Plan een afspraak online