Red de goede voornemens

Met deze workshop gaat het je dit jaar wel lukken!

Red de goede voornemens!

Over enkele weken is het weer zover; we naderen het einde van het jaar. Voor velen een moment om de balans op te maken. Hoe is het gegaan het afgelopen jaar, wat is er goed gegaan, waar minder, wat is blijven liggen. Vervolgens rollen er vaak uit de beschouwingen weer nieuwe voornemens om in het nieuwe jaar een fijne start te maken met het werken aan verandering en verbetering van jezelf.

Het gaat ons, als psychologen, echter aan het hart als we zien hoeveel van die voornemens voortijdig sneuvelen. Stoppen met roken, beginnen met sporten, beter voor jezelf zorgen, minder eten enzovoort, enzovoorts. Misschien herken je wel dat, hoewel je er in januari met volle overtuiging aan begint, je half maart weer in het oude patroon zit. Wederom een jaar waarin een mooi voornemen gesneuveld is.

Bij psychologen Centrum Wageningen hebben we als voornemen om ons naast het herstel bij mensen ook meer te gaan richten op het voorkomen dat mensen klachten ontwikkelen en zorg nodig hebben. Hiertoe gaan we in de komende jaren diverse trainingen en worhshops aanbieden. De kick-off willen we geven met een workshop GOEDE VOORNEMENS. Een goed begin is namelijk het halve werk en door je ondersteuning te bieden met het opstellen van de voornemens en het plan om er uiting aan te geven volgens diverse psychologische inzichten, kun je de kans op succes aanzienlijk vergroten.

In het kort wordt er in de workshop ingegaan op een aantal zaken:

  • Hoe stel je doelen die haalbaar zijn
  • Formule voor succesvol langdurige gedragsverandering
  • Faalervaringen en de formule
  • Terugval en oppakken
  • Wat doe je om je vorderingen te zien
  • Wat helpt om het vol te houden

Waar: We geven een workshop verdeeld over twee avonden van 2,5-3 uur op onze praktijk aan de Markt 20c in Wageningen.

Wanneer: De eerste is op 27 december 2018 om 16.00 uur en een tweede bijeenkomst is op 19 februari 2019 om 18.30 uur

Kosten: 125,- euro per persoon. Voor nadere informatie of om jezelf op te geven kijk op de website www.pcwageningen.nl of neem contact op via info@pcwageningen.nl.

Door wie: Bram Taktor, GZ-psycholoog/Relatie- en gezinstherapeut NVRG

 

 

Wij bieden onze behandelingen en diagnostiek aan de Markt in Wageningen Centrum, op Medisch Centrum Kortenoord en Medisch Centrum de Poort. Psychologen Centrum Wageningen biedt zorg aan cliënten uit Wageningen, Rhenen, Ede, Bennekom, Veenendaal, Renkum en omstreken.

Meld je hier aan!