Verbeter je zelfbeeld

Doe mee met de training en krijg meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld!

De COMET training is een bewezen effectieve praktische training om aan de gang te gaan met een negatief zelfbeeld. We bieden deze training al enkele jaren voor de volwassenen en daar boeken we goede resultaten. Genoeg reden dus om de training deze keer ook voor jongeren aan te bieden.

Deze zelfbeeldtraining is heel praktisch en helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen. Natuurlijk hebben we allemaal wel eens mindere dagen of momenten dat we twijfelen aan ons zelf. Iedereen denkt wel eens negatief over zichzelf, dat is normaal en betekent niet direct dat je een negatief zelfbeeld hebt. Maar als je de hele dag door denkt dat je niet goed genoeg bent en daardoor slecht in je vel zit, is het tijd om er wat aan te doen!

Soms komt het negatieve gevoel uit jezelf, soms is er sprake van pestervaringen of andere moeilijke situaties, waardoor je negatief over jezelf bent gaan denken. Met deze training kun je hier op een actieve manier mee aan de slag!

De training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van ongeveer 1-1,5 uur, die zullen plaatsvinden op dinsdagen om 15.30u. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 14 januari 2020 om 15.30u.

Als je een verwijzing hebt, kan de training vallen onder de vergoedde jeugdzorg. Je hoort voor de start van de training of je hiervoor in aanmerking komt.

Lijkt het je wat? Neem contact op met Eke Petter (epetter@pcwageningen.nl) of Bram Taktor (btaktor@pcwageningen.nl) voor meer informatie of om je aan te melden. Je kan je ook aanmelden of informatie aanvragen via de website.

 

Schrijf je hier voor de zelfbeeldtraining 

Wat cliënten zeggen